Båtkörkort

Hej!
Vill göra er uppmärksamma på att det eventuellt blir ett obligatoriskt båtkörkort 2011. Det visste ni säkert redan, men vad tycker ni?

Om ni vill veta mer kan ni kolla http://www.batutbildningar.se Sveriges största portal för information och sökning av båtutbildningar såsom förarbevis, seglarskola, skepparexamen, navigation, båtkörkort, förarintyg, seglarkurs, VHF-Certifikat och kustskeppare.

Mvh,
Marcus

Skribent: Makkan

Kommentarer

 • Utbildning behövs säkert. den 15 juli blev jag upphunnen av en Norlin 37 på Ingaröfjärden. Jag gick för motor Norlin 37:an seglade. När det var riktigt nära, ett par meter, tyckte jag nog att det var dags för honom att väja undan, svaret han gav var, jag seglar!! Han visste inte att han var väjningsskyldig som upphinnande båt. Ren okunninghet. Jag väjde i ren självbevarelse. Hade det hjälpt med båtkörkort, jag tvivlar. Utbildning Ja.

  Skribent: Jask
 • Jag tycker det är på tiden att det införs stängare regler och någon slags examination. Själv hittade jag förarintyg kurs på denna sida. Den var riktigt bra och jag känner mig säkrare till sjöss

  http://kurser.se/foerarintyg_m_m___344__.html

  Skribent: Martin
 • det behövs säkert båtkörkort för dom som är från fjollträsk.det år ju där olyckorna händer.
 • Jag skulle gärna vilja ha ett sånt båtkort så jag känner mig säkrare på skön men va kan man hitta en sån kurs?

  Skribent: jonathan
Logga in eller registrera för att kommentera.