Båtar > Gummibåtar > Zodiac Futura

Zodiac Futura

Föreslå produktbeskrivning


Medelbetyg: (4/5)
Baserat på 2 st recensioner.

Bild på Zodiac Futura
Förbättra den här sidan – lägg upp bilder!

Har du en bild på en Zodiac Futura? Ladda upp bild

Recensioner Zodiac Futura

Av: emil (gäst) Datum: 2008-09-03 19:38:10 Betyg: 4/5
Årsmodell: 2003
Jag hade en mark2c i min ägo ett år med 25hk motor. Den var mycket bränslesnål och stabil i kurvorna. Men båten lämpar sig bäst i insjöar eller i skärgårdar då det är lugnt vatten, eftersom båten inte har ett RIB skrov som skär igenom blir det väldigt hoppigt och obekvämt att åka båt.

Av: Lasse (gäst) Datum: 2005-08-09 23:53:30 Betyg: 4/5
Årsmodell: 1998
Har köpt en Zodiac Futura och har en 30hk motor på den. Båten går utmärkt i sjön, viktigt att lasta den rätt om man ska ut i svår sjö. Måste ha tyngd föröver om man ska köra själv vid svår sjö. Extremt lätt för att plana mha Futuraskrovet, 30hk räcker långt. Kanon att dra vattenskidor med. Stabil i högsta fart. Mycket bränslesnål, en tank räcker hur långt som helst. Sticker ut lite mer än en vanlig plastbåt. Ser fräck ut, bred i sittbrunnen. Känns som hög kvalité rätt igenom jämför med tex Quicksilver Heavy Duty som kostar en tredjedel.


Frågor

Har du frågor eller funderingar kring Zodiac Futura? Ställ din fråga i vårt båtforum istället genom att starta en ny tråd.

Ställ en fråga

Skriv en recension
Vad tyckte du? Skriv ett omdöme tänk på att ta med vad som är negativt, postitiv och om du testat liknande produkter. Motivera gärna varför du tycker så.

Betyg:

Båten är av Årsmodell:

Namn:

E-post:Webpage: