Båtar > Motorbåtar > Bayliner 2152 Capri Cuddy

Bayliner 2152 Capri Cuddy

Föreslå produktbeskrivning


Medelbetyg: (4/5)
Baserat på 1 st recensioner.

Ladda upp produktbild
Förbättra den här sidan – lägg upp bilder!

Har du en bild på en Bayliner 2152 Capri Cuddy? Ladda upp bild

Recensioner Bayliner 2152 Capri Cuddy

Av: Karl (gäst) Datum: 2007-03-26 11:26:38 Betyg: 4/5
Årsmodell: 1984
En trevlig USA DC till bra pris - mycket båt för pengarna!

Storasystern till den populära 1952 som är vanlig i svenska vatten, men denna har smartare och fler utrymmen, är längre samt har högre ståhöjd under kapellet, kort sagt mer plats!

Båten har en förruff som rymmer 2-3 vuxna utan problem för övernattningar, 2 st rygg-mot-rygg stolar som kan fällas till "sängar", samt 2 st sittdynor i aktern som kan höjas upp i höjd med motorkåpan och ge 1 "sängplats" till under kapellet.

Båten är trailerbar efter vanlig personbil och säljs ofta med 30-trailer.

Min båt har fungerat mycket bra med 3-liters OMC motorn som har Chevablock som bas, precis som de flesta andra 3-liters inombordare (mercruiser, volvo penta mfl).
Motorn är bensinsnål (ca 1L/dist) och ger ändå en toppfart på ca 30 knop!

Servicedelar köper man hos vilken USA-bildelshandlare som helst (eller direkt från Hansen Racing) eller hos marinor i närheten.

Priset för denna båt ligger idag på ca 100 000 kr i hyfsat bra skick, (lägg till ca 10-15 000 kr om trailer ingår) så andrahandsvärdet är ganska stabilt mot vad jag gav för min för några år sedan.

Kvaliteten hos Bayliner är kanske inte densamma som hos Windy eller Nimbus, men den håller helt ok nivå med tanke på priset man betalar kontra dessa båtar.
Sköter man bara servicen som man ska, så fungerar den också precis som alla andra prylar.

Mitt betyg avser totalbilden av båten, med inköpspris-reservdelspriser-andrahandsvärde-kvalite'-planlösning-design-utrustning osv inräknat.

Vänliga hälsningar,
Karl
Frågor

Har du frågor eller funderingar kring Bayliner 2152 Capri Cuddy? Ställ din fråga i vårt båtforum istället genom att starta en ny tråd.

Ställ en fråga

Skriv en recension
Vad tyckte du? Skriv ett omdöme tänk på att ta med vad som är negativt, postitiv och om du testat liknande produkter. Motivera gärna varför du tycker så.

Betyg:

Båten är av Årsmodell:

Namn:

E-post:Webpage: