Båtar > Motorbåtar > Fjord 21 DC

Fjord 21 DC

Föreslå produktbeskrivning


Medelbetyg: (4/5)
Baserat på 1 st recensioner.

Ladda upp produktbild

Besökarnas bilder på Fjord 21 DC

  • fjord  dc 21 Foto: jukka
    fjord dc 21
    Foto: jukka
Har du en bild på en Fjord 21 DC? Ladda upp bild

Recensioner Fjord 21 DC

Av: Pelle (gäst) Datum: 2008-10-30 12:13:57 Betyg: 4/5
Årsmodell: 1971
Plus: Väldigt stabil. Gjorda på den tiden då plasten var billig, så båtarna är väldigt stadiga och med sin relativt djupa V-botten går de riktigt bra i sjö. Den av de gamla klassikerna Ockelbo och Coronet som ser minst ålderdomlig ut, faktiskt i min mening fortfarande riktigt snygg. Breda fina skarndäck och rejäl pulpit

Minus: Den tjocka plasten gör båten väldigt tung för sin längd, vilket både kan vara ett plus och ett minus. Kraftig planingströskel, kräver rätt så rejält med motor, inte mindre än 170hk. Ruffen är inte så mycket att ha, de ryggstöd som Fjord installerade tar alldeles för mycket plats i det begränsade utrymmet. Som nästan alla DC modeller där du inte kliver in genom vindrutan så finns det inte mycket att hålla fast sig i när man ska in i båten.

En bra och stabil dagtursbåt.


Frågor

Har du frågor eller funderingar kring Fjord 21 DC? Ställ din fråga i vårt båtforum istället genom att starta en ny tråd.

Ställ en fråga

Skriv en recension
Vad tyckte du? Skriv ett omdöme tänk på att ta med vad som är negativt, postitiv och om du testat liknande produkter. Motivera gärna varför du tycker så.

Betyg:

Båten är av Årsmodell:

Namn:

E-post:Webpage: