Båtar > Motorbåtar > Ryds 488 sport

Ryds 488 sport

Föreslå produktbeskrivning


Medelbetyg: (4/5)
Baserat på 2 st recensioner.

Ladda upp produktbild
Har du en bild på en Ryds 488 sport? Ladda upp bild

Recensioner

Av: Jan (gäst) Datum: 2016-07-05 16:32:47 Betyg: 4/5
Årsmodell: 2015
Så nu har jag kört lite mera med båten i Göteborgs skärgård. Funkar förvånansvärt bra. Körde när det var runt 5m/s, inget vatten slog in i båten, man åker torrt och fint. Slår inte särskilt mycket, två av barnen somnade under turen, och då körande jag ändå i 20 knop med allt vad det innnebar under rådande väderförhållanden. Dock kan man märka ibland att båten bara är 192 bred, man glider lätt ner på sidan av en våg ifall man inte har rätt anfallsvinkel. Kan kännas obehagligt men inte farligt.

Av: Jan (gäst) Datum: 2015-12-07 17:26:26 Betyg: 4/5
Årsmodell: 2015
Lätt att traila, snygg och billig i drift, men den har några fel också, inte många men ändå värt att nämna. En infälld plotter kan vara svårt/omöjligt att se stående bakom ratten. Förövrigt så är det inte lätt att stå bakom ratten. Platsen är ytterst begränsad. Ett annat något irriterande fel är att sitsen framför pulpeten här två små svarta stöd mot själva pulpeten, dessa är underdimensionerade och viker sig under en tyngre person. Frågan är hur väl Ryds har provat sitsens bärförmåga. En bättre support mot pulpeten hade varit att föredra för att garantera att sitsen inte slits ur sina fästen med tiden. Den reparationen blir jobbig och förmodligen dyr. Förövrigt är båten mycket bra, den tar vågor på ett bra sätt och den känns trygg i sjön. Den slår inte så mycket heller, det kan bero på att den inte är så bred.


Skriv en recension
Vad tyckte du? Skriv ett omdöme tänk på att ta med vad som är negativt, postitiv och om du testat liknande produkter. Motivera gärna varför du tycker så.

Betyg:

Båten är av Årsmodell:

Namn:

E-post:Webpage: