Världspremiär för Hallberg-Rassy 57 på Öppet Varv 24-26 augusti

johan

Member
Helt nya Hallberg-Rassy 57 har världspremiär på Skandinaviens största segelbåtsmässa, Öppet varv i Ellös, Orust, den 24-26 augusti 2018.

HR57intro3-180819.jpg

Den här nya långfärdsbåten ger det bästa av Hallberg-Rassykonceptet, blandat med Frers senaste erfarenheter. Med moderna skrovlinjer, dubbla roderblad och dubbla rattar har både seglingsprestanda och lätthanterlighet tydligt förbättrats. Båten är så motsägelsefull som modern och klassisk på samma gång. Upprest för och akter, god bredd akterut är kombinerat med vacker klassisk språnglinje, den karaktäristiska blåa Hallberg-Rassyranden med avvisarlist under, teaköverliggare och den legendariska vindrutan. Skrovet ger även mer boendevolym, samtidigt som däcksstuvutrymmena är rekordhöga 10 kubikmeter. Hela båtens inredning har durken i samma nivå från för till akter, och mängder med naturligt ljus. Salongssoffan är rekordlånga 2,70 m. Både akterruffen och förhytten är så bekväma att de var för sig kan kallas ägarkabiner.

På Öppet Varv visas nya 57an både i vattnet och i produktion, även på helgen, tillsammans med mängder av andra båtar och tillbehör.

Hallberg-Rassy 57 kommer också att visas upp på båtmässorna i Amsterdam 5-9 September 2018, Southampton 14-23 september 2018 samt Düsseldorf 19-27 januari 2019.

https://www.hallberg-rassy.com/sv/batar/nyhet-hallberg-rassy-57/
http://www.oppetvarv.se
 
Topp