Båttidningar – En båttidning till varje typ av båtägare

Det finns många båttidningar på den svenska marknaden. Båtsidan har tittat på vad marknaden erbjuder och ställts samman vad de olika båttidningarna innehåller.

Båtnytt
En heltäckande båttidning med lika fördelning på segel- och motorbåtar. Tonvikten ligger på tester av både nya och begagnade båtar samt motorer och tillbehör. Andra hörnstenar i innehållet är färdmål, teknik, gör det själv, nyheter. Båtnytt testar fler motor- och segelbåtar än någon annan svensk båttidning. Stor vikt läggs på att förmedla den sköna känslan att vara på sjön. Det syns inte minst på de vackra och tuffa bilderna. Sveriges bästa båtfotografer medverkar i Båtnytt.

Testa 3 nummer av Båtnytt! 99 kr (Spara 33%)
12 nummer av Båtnytt (helår) 399 kr (Spara 33%)

Praktiskt Båtägande
Praktiskt Båtägande är Sveriges yngsta båttidning för dig som är normalt händig och för dig som vill ha praktiska tips som har med din båt och båtliv att göra. Tidningen testar produkter, tillbehör och utrustning. Redaktionens gör-det-själv material hjälper dig att reparera och underhålla såväl motorbåten som segelbåten, vilket ger massor av fakta och kunskap om din båt. Utkommer med 10 nummer per år.

Testa 5 nummer av Praktiskt Båtägande! 150 kr (Spara 45%)
8 nummer av Praktiskt Båtägande 280 kr (Spara 36%)

Vi Båtägare
Vi Båtägare är Sveriges enda motorbåtstidning och en tidning för båtentusiaster. Till skillnad från andra båttidningar är den hårt nischad och behandlar bara motorbåtar, motorer, prylar och navigation. Tidningens tyngdpunkt ligger på tester i det breda segmentet, både båtar och motorer, veteranbåtar, kvalificerad gör-det-själv och tips-artiklar och navigation. Nybörjarartiklar i alla dess former, tunga marknadsöversikter, prislistor på begagnade båtar och annat nyttigt. Utkommer med 12 nummer per år.

Testa 3 nummer av Vi Båtägare! 99 kr (Spara 33%)
12 nummer av Vi Båtägare (helår) 399 kr (Spara 33%)