I 200 knyck på Fryken

Lugna kryssningar och vilda prova-på-aktiviteter
Under hela festivalen pågår en mängd olika aktiviteter både på land i Fryksta och ute på sjön Fryken. Under torsdagen ger Svenska Båtsportförbundet till exempel alla barn en chans att testa på båtracing. Onsdag, torsdag och fredag finns det dessutom möjlighet att för en miger 500-lapp köpa sig en åktur i en äkta F1-båt och dra fram över Fryken i farter över 100 knop. Vill du ta det en aning lugnare kan du istället testa på att åka ribbåt, jetski eller någon av de lite långsammare tävlingsbåtarna. Och vill du ta det riktigt lugnt, så bjuds det även på sköna kryssningar flera gånger om dagen med ångfartyget Freja af Fryken. För den som vill lyxa till det lite extra anordnas dessutom härliga kvällskryssningar med mat och underhållning ombord. Något som är nytt för i år.

Jetski och båtracing
På fredagen den 20 juni hålls en jetskitävling, samt matchrace i F2 och på lördagen är det båtracing som gäller för hela slanten. Deltävlingar sker både i NM i Formula 2, GT15, GT30, OSY 400, F4 och F1000. Så är du intresserad av båtracing bör du inte missa Fryksta Vattenfestival i år!

Humor, god mat och livekonserter
I land finns tillgång till restaurangtält, barer, caféer, museum, utställningar/mässa och tivoli. På onsdagen anordnas en pubkväll och räkfrossa med stå-upp-komiker och på torsdagen kommer Filiokus Fredrik på besök och hela familjen kan njuta av en varitéföreställning. De yngsta kan även prova på ansiktsmålning, leka på tivolit och gå på disco. Under både fredags- och lördagskvällen bjuds besökarna dessutom på förstklassig underhållning i form av livekonserter, med bland andra The Starboys, Charlotte Perrelli och Da Buzz. Festivalen rundas på söndagen av med ett uppträdande av Kaféorkestern.

För information, besök: www.frykstavattenfestival.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *