Ny tjänst för dig som vill byta båt

Idag är det många båtägare som har svårt att få sina befintliga båtar sålda och därmed kanske tvingas avstå från att köpa båten de verkligen vill ha. Men för varje båtägare som vill byta upp sig finns det oftast någon som av olika skäl vill byta ner sig till en mindre eller billigare båt. Bytbåt.com är tänkt att fungera som en plats där dessa personer får en chans att mötas och göra en bytesaffär, med eller utan pengar emellan, som gynnar båda parter.

Den som är intresserad av att byta båt kan lägga ut en annons med en beskrivning, och gärna en bild, av sin egen båt, tillsammans med önskemål om vad man helst vill byta till. Givetvis kan du börja med att kolla igenom de annonser som redan ligger uppe för att se om någon av ägarna har en båt som du skulle vilja byta mot. Har du tur sitter du kanske på just den båten som de letar efter. Men det kan ju också vara så att du har just den båten som de inte visste att de letade efter – så det kan ju alltid vara värt att skicka en förfrågan.

Bytbåt.com är en väldigt enkel och lättanvänd tjänst, som har stor potential att bli både uppskattad och välanvänd om bara fler får en chans att upptäcka den. Första tre månaderna är det dessutom kostnadsfritt att annonsera – så det kan absolut vara en idé att testa om du har en båt du vill bli av med och är sugen på att skaffa en ny båt innan sommaren.

Läs mer på: www.bytbat.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *