Sverigepremiär för Delphia 37

Delphia 37 får premiär på den svenska marknaden i samband med BoatMeet Västervik 20 – 24 juli.


Düsseldoft i januari 2005. Vid utformningen har speciell hänsyn ägnats att säkerhet och komfort samt att skapa en snabb och styv seglare.

Samma väl genomtänkta koncept som Delphia 40. En stor förpik och två akterhytter som standard. Den ljusa mahognyinredningen och stora skylights i rufftaket skapar en mycket ljus och trevlig salong. Ståhöjden är 1,95 m.

Ytterligare tre kombinationer av inredningen finns där en av akterkabinerna byggs om till stort stuvutrymme för cyklar, barnvagnar mm. I stuvkabinen finns då även en nedfällbar koj om man skulle få en extra gäst ombord. Man kan välja mellan att förlägga stuvkabinen på styrbords eller babords sida vilket i ena fallet medger ett större pentry och i det andra fallet plats för en separat duschkabin eller en stor navigationsplats.

Den stora sittbrunnen och de likaledes stora däcksytorna gör det lätt och säkert att röra sig ombord under segling. Baspris från 965 000 SEK inkl. moms fritt varvet i Polen.

– ”Det är oerhört positivt att kunna erbjuda en segelbåt som håller högsta kvalitet i all inredning och installationer i kombination med ett konkurrenskraftigt pris”, säger den svenske generalagenten Torbjörn Johansson, Yachts for Sail Nordic AB. ”Skrovets längd i vattnet är över 10 meter, en rejäl standardköl på 1,92 med en fördelaktig viktprocent på nästan 40 % samt ett styvt skrov bör ge goda resultat på kappseglingarna. Vi seglar nonstop Gdansk-Västervik efter sjösättningen – då får vi möjlighet att testa henne riktigt ordentligt före premiärvisningen.”

För mer information besök: www.forsail.seSpecifikationer
L.ö.A: 10.91 m
Bredd: 3.61 m
Djupgående: 1.92/1.68 m
Höjd över vattenlinjen: 16.00 m
Vikt: 5617/6317
Ballast: 2 200/2900
Motor: VP eller Yanmar 29 Hk
Storsegel: 33.30 m2
Genoa: 39.00 m2
Bränsletank: 125 l
Vattentank: 240 l
CE category: A-Ocean

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *