Admirare 38 – svensk kvalitet möter italiensk design.

Admirare marin lanserar nu Admirare 38, en exklusive svenskbyggd sportcrusier för den europeiska marknaden. Admirare marin har utvecklat Admirare 38 under en två års period och är nu klar för produktion. Designen invändigt utstrålar svenskt hantverk blandat med inslag av Italiensk design. Admirare marin är tillverkare och ansvarar själv för försäljningen i Sverige. Agenter sökes i flera europeiska länder.


Vid framtagandet av Admirare 38 har största omsorg om varje detalj varit högsta prioritet.
Vi har försökt att jobba bort plastkänslan genom att använda trä material i stor utsträckning. Admirare 38 har även handsmidda rostfria ramar runt de vitlackerade luckorna, vilket är lite ovanligt bland andra båtar i denna klass. Vidare har Admirare 38 en modern stil med släta ytor och ett modernt exklusivt tyg på dynor invändigt, d v s vi har gått ifrån de traditionella ofta blå båttygerna med knoppar. Utvändigt är targabågen lägre och sportigare än hos många andra konkurrenter.


Robert Hällqvist på Admirare marin säger att trots storleken upplevs Admirare 38 lätt i vattnet, dessutom har den all tänkbar komfort man behöver. T e x är Admirare 38 utrustad med två sovrum och en salong. Köket med spis och ugn är placerat utomhus, en fördel då man slipper mat oset inne i båten. Duschmöjligheter finns både inne i båten eller ute på bad bryggan.

Admirare 38 har ett mycket konkurrenskraftigt pris jämfört med sina konkurrenter med tanke på den höga klass och goda byggkvalitet som erbjuds. Exempelvis ingår det som standard teakdäck i förpik, salong, midkabin, sittbrunn samt bad brygga, vilket är mycket ovanligt bland konkurrenterna i denna klass. Samtliga komponenter i Admirare 38 håller mycket hög klass, t ex är Admirare utrustad dimmers och med kvalitets belysning från Italnordic i hela båten.

Admirare 38 kan levereras från och med våren 2005 till ett introduktions pris av 2 390 000 Skr inkl moms med dubbla Volvo Penta diesel motorer.


För ytterligare information kontakta:

Admirare marin
Robert Hällqvist (robert@admiraremarin.se)
Kungsholmstorg 2, 112 21 Stockholm
Tfn: +46 8 653 99 58. Mobil: +46 709 46 77 10 eller fax: +46 8 653 50 70.
www.admiraremarin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *