Allt på Sjön i Gustavsberg – sista helgen i augusti

Helgen mellan den 30:e augusti och den 1:a september hålls som vanligt Sveriges största flytande båtmässa i Gustavsberg. Och i år kommer ca 230 nya motor- och segelbåtar att visas upp i hamnen, tillsammans med båtprodukter och tillbehör från ett 80-tal leverantörer. Allt på Sjön är en mässa för dig som vill se båtarna där de verkligen hör hemma – i vattnet.

Förutom ett stort utbud av tillbehör och utställningen av nya segel- och motorbåtar, kommer det även att bjudas på en hel del andra evenemang i mässområdet. Besökarna kan bland annat ta del av information från Sjöpolisen, titta in i Sjöräddningssällskapets båtar och prova på olika aktiviteter. Navigationsgruppen bjuder till exempel in allmänheten att testa på sjösäkerhetsövningar med livflotte och torrdräkt. Det kommer även att finnas chans att prova på gratis segling med Svenska Kryssarklubben. Värmdö Kommun finns också på plats och anordnar aktiviteter för barnen. De kommer även att bjuda på lokalproducerad mat under sloganen ”Smaka på Värmdö”.

Om du besöker mässan kan du även passa på att utforska området kring hamnen, äta och dricka gott i någon av restaurangerna, shoppa lite på Iittala Outlet eller Orrefors Kosta Boda och kanske titta in på Gustavsbergs Porslinsmuseum eller Konsthall.

Skärgårdsradion sänder live från mässområdet under hela helgen, så har du inte möjlighet att vara på plats kan du ändå hålla dig uppdaterad.

Allt på Sjön håller öppet mellan kl. 10:00 och 18:00 alla dagar. Entrén är fri och du kan parkera gratis i området kring mässan.

Allt på Sjön arrangeras av Sweboat – Båtbranschen Riksförbund i samarbete med Värmdö Kommun, Arcona Yachts och SF Pontona.

Mer information om båtmässan, vägbeskrivning, lista över utställare och fullständigt evenemangsprogram finner du på: www.alltpasjon.nu

Vill du veta mer om Gustavsberg, kan du besöka: www.visitgustavsberg.se

Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *