Julklappstips till alla båtintresserade

Billigare med förköp
Under förutsättning att båtintresset finns är en biljett till Båtmässan i Göteborg är en ypperlig julklapp både till dig själv och någon du tycker om. Köper du biljetterna på nätet redan nu slipper du dessutom eventuella köer på plats och får ett billigare pris. Barn under 7 år har alltid gratis inträde medan barn/ungdomar mellan 7 och 15 år får gå in gratis i vuxens sällskap – dock bara en ungdom per vuxen. En extra ungdomsbiljett kostar 100 kr oavsett om du köper den online eller på plats. En helgdagsbiljett för en vuxen kostar 135 kr och en vardagsbiljett 115 kr om du beställer på nätet. Vill du ge bort en lite större julklapp kan du alltid köpa fler dagsbiljetter och/eller kombinera med en weekend på hotell i Göteborg. Hotell går också att boka via Båtmässans hemsida.

Erbjudanden och aktiviteter för både stora och små
Det kommer att anordnas en mängd aktiviteter för barn och ungdomar under Båtmässan, exempelvis kommer man att kunna gå i livräddningsskola, delta i en spännande skattjakt, kasta livlina, paddla kajak, springa i funballz och bli ansiktsmålad till pirat. Både vuxna och barn kommer självklart också att få njuta av mängder av utställda båtar och tillbehör. Och se till att hålla koll på Båtmässans hemsida ca två veckor innan mässan – då kommer nämligen Båtmässan Deals att publiceras. Det är extra bra erbjudanden från mässans utställare, som dock endast gäller på plats på mässan och under principen ”först till kvarn”. Det gäller med andra ord att hålla ögonen öppna och skynda sig att fynda om man ser något man verkligen vill ha!

På scen
Bland annat kommer vi att få lyssna till Martin Strömbergs spännande historia om vinstresan med franska Groupama i årets Volvo Ocean Race. Sven Yrvind och Thomas Grahn kommer att snacka långfärdssegling och Martin Falklind kommer att berätta om sina professionella fiskeäventyr. Stjärnbåten firar 100 år, Tjörn Runt fyller 50 och Årets Segelbåt ska utses. Dessutom kommer några av deltagarna från Team SCA Women Ocean Racing – Sveriges helkvinnliga satsning inför Volvo Ocean Race 2014-2015 – att finnas på plats. Det är bara några axplock ur programmet, som kommer att publiceras i sin helhet på Båtmässans hemsida i början av januari.

För mer information, se: http://www.batmassan.se/besokare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *