Orört fiskevatten och lyxtillvaro vinsten i lotteri

Det åländska spelbolaget Paf har dragit igång ett storlotteri där högsta vinsten är en naturdröm. Första priset är nämligen tillgång till en helt orörd fjällsjö i ett helt år. I priset ingår även två resor till och från sjön med helikopter, övernattningar, god mat och mycket mycket annat. Deltagandet är dessutom gratis.

Den näst intill helt orörda fiskesjön och vattendraget Tjårovagge har blivit förstapris i spelbolaget Paf:s stora lotteri. Och vilket pris det är sedan. För den som är fiskeälskare är det den ultimata drömmen. Naturen i detta område, bara ett par stenkast från Kebnekaise är hänförande och Hit är det inte många som hittar, men tack vare lotteriet kommer nu fyra personer att få möjlighet att uppleva denna pärla på enklaste möjliga vis.
Allt ingår
Förstapriset är magiskt och en dröm för många naturälskare. Det fina förstapriset inkluderar till att börja med fiskekort i Tvjårovagge för ett helt år. För det andra inkluderas två luxuöst utformade resor till området för alla fyra. Resorna sker med helikopter och mat och logi ingår. Helikopterresan avgår från Kebnekaise. Boende sker i en härlig fiskestuga mitt i tystnaden och där finns även en nybyggd bastu. Varje resa planeras själv upp av vinnaren, och varar i mellan fyra till sju dagar. Den som vill får också tillgång till utrustning och guide. Det borgar för en unik upplevelse för den som är lycklig nog att ta hem priset.
Flera priser
Totalt delas det ut ett hundra priser i lotteriet. Förstapriset är som sagt resan, och andra till tjugonde pris är ett presentkort på fiskeutrustning för 500 kr. Dessa personer får också 500 kr insatta på Paf.com:s spelkonto där de kan användas som spelpengar på spelbolagets spel. Resterande priser inbegriper en påfyllna på kontot med 200 kr.
Hur du deltar
Det är helt gratis att gå med i lotteriet. Det enda som krävs är att namn och giltig e-mailadress fylls i på paf.com före den 30 april. Den som bjuder in vänner kan få flera lotter, och än fler lotter delas ut till den som också blir medlem i Paf.com. Det är dock inget nödvändigt. Dragningen av förstapriset, liksom de andra fina priserna sker i maj månad, en vecka efter tävlingen avslutats.
Paf
Paf är ett spelbolag som är baserat på Åland. Verksamheten med spel på land och till sjöss har bedrivits sedan 1966. Grundarna till spelbolaget är flera ideella organisationer i samverkan och syftet med Paf har varit och är än idag att samla pengar till välgörande verksamhet. All vinst går till olika välgörenhetsprojekt och når alla typer av grupper i samhället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *