Scandinavian Sailboat Show i Gustavsberg

Som ni kanske redan vet har höstmässan Scandinavian Boat Show och vårmässan Allt för Sjön slagits ihop och kommer att hållas först i mars nästa år. Men misströsta inte – det blir trots allt en segelbåtsmässa nu i höst. Scandinavian Sailboat Show har premiär helgen den 17:e till 18:e november och då kan alla seglingsintresserade se nya båtar, shoppa tillbehör och träffa segelmakare i de nya mässlokalerna i Gustavsbergs hamn.


Foto:

Nya lokaler och temahelger
Den populära mässan som tidigare hölls i Globen och sedermera flyttades till Älvsö, kommer nu att få ett nytt hem i uppvärmda lokaler i Gustavsbergs hamn. Den nya Scandinavian Sailboat Show kommer att ha öppet under tre helger i vinter – och varje helg kommer att ha ett speciellt tema. Premiärhelgen den 17:e till 18:e november är det ”Segel och Trim” som gäller. Mässan fortsätter sedan helgen den 12:e till 13:e januari med temat ”Teknik och Rigg” och finalhelgen den 16:e till 17:e februari ligger fokus på ”Elektronik och Tillbehör”. Alla tre helgerna kommer mässan att ha öppet mellan kl. 10:00 och 18:00 både lördag och söndag. Inträde och parkering är kostnadsfria.

Utställare och program
Under premiärhelgen kommer bland annat North Sails att informera om olika segelmaterial, undanvindssegling och hårdvindssegling. Bavaria Sverige utlovar också flera intressanta aktiviteter under mässdagarna. Bland de drygt 30 utställarna återfinns även Arcona Yachts, Nordic Yachts, Raymarine och True Heading. För fullständig lista över utställande företag, samt mer information om kommande aktiviteter, seminarier, föredrag och demonstrationer, besök: http://www.scandinaviansailboatshow.se/start/ Där kommer även mer exakta programtider att publiceras när det närmar sig respektive mässhelg. Mellan den 17:e november och den 15:e mars finns också möjlighet för intresserade att kontakta utställarna direkt för en specialvisning.

Arrangörer
Scandinavian Sailboat Show anordnas av Svenska Segelbåtsmässan AB, som ägs av svenska tillverkare och importörer av segelbåtar. Bolaget grundades för att främja den svenska segelbåtsbranschen och har varit med och arrangerat mässan sedan starten. Syftet med evenemanget är att uppmärksamma styrkan i svensk seglingssport och fritidssegling.

Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *