Sunnanå hamn vid Vänern

En mysig hamn vid Vänern som lockar till besök.När man sällan kommer till Vänern med sin båt är det lätt att man missar en del fina platser. Som båtägare söker man sig ofta till hamnar även när man är ute och åker bil. Under en dag i slutet av maj svängde jag av vid Mellerud i Dalsland ner mot Sunnanå hamn. Där fick jag se en välordnad hamn och jag förstod genast att detta var en riktig pärla. Eftersom det var tidigt på säsongen var det inte så många båtar i hamnen och en man jag pratade med som plockade i dynorna i sin båt, var endast hälften av båtarna sjösatta.
Trollingfiske verka vara en vanlig form av fiske i Vänern och vid hamnen fanns en ramp för de som hade sin båt på trailer.
Jag tog några bilder så ni får en uppfattning om hamnen och jag skulle uppskatta om det var flera som vill kommentera hamnen.

Visa Sunnanå hamn i Båtsidans hamnguide

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *