Tävla med Sweboat och vinn ett båtliv!

Drömmer du om att ge dig ut på sjön i sommar, men kanske inte har råd eller möjlighet att köpa en båt? Då ska du inte missa Sweboats enkla tävling ”Vinn ett Båtliv!” som just nu pågår för fullt på Upptäck Båtlivets Facebooksida. En lite gilla-tryckning och en välförfattad motivering är allt som krävs för att ha chansen att vinna en riktigt härlig båtupplevelse för hela familjen!


Foto:

Vad kan man vinna?
Ett komplett båtliv som räcker hela sommaren! Vinsten inkluderar fri tillgång till en fullt utrustad AMT 185 BR styrpulpetbåt med 90hk motor från Suzuki. I utrustningen ingår bland annat navigationselektronik från Garmin, flytvästar från Baltic, samt tillbehör för bad och lek för hela familjen. Båten, som rymmer sju personer, är dessutom försedd med stöldskyddsmärkning från Securmark och försäkrad via Atlantica båtförsäkringar. Men inte nog med det, vinnaren erhåller även utbildning från en av Navigationsgruppens båtcoacher och ett antal upplevelser i skärgården. Båtplats inom rimligt avstånd från bostaden ingår också i vinsten. Andra eventuella kostnader ansvarar emellertid vinnaren för. Men det enda du egentligen behöver stå för själv om du vinner är bränsle och de utgifter som normalt sett tillkommer under en båtsemester. Läs mer om vinst-båten här: www.suzukimarin.se/btar/amt/185-br/1076680-amt-185-br

Superenkelt att delta
Tävlingen pågår fram till och med den 30:e april 2013 och det enda du behöver göra för att delta är att klicka på den lilla ”Gilla”-knappen på Upptäck Båtlivets Facebooksida (www.facebook.com/upptackbatlivet), fylla i tävlingsformuläret på http://upptackbatlivet.se/CompetitionForm.aspx och plita ner en motivering till varför just du förtjänar att vinna. För att kunna delta i tävlingen krävs dock att du har ett Facebookkonto.

Tävlingen anordnas av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund (www.sweboat.se) i samarbete med:
Suzuki Marin – www.suzukimarin.se
Garmin – www.garmin.com
Securmark – www.securmark.se
Atlantica – www.atlantica.se
Baltic – www.baltic.se
Navigationsgruppen – www.navigationsgruppen.se
Båt & Trailer – www.batochtrailer.se
Allt för Sjön – www.alltforsjon.se
Båtmässan i Göteborg – www.batmassan.se