HR-Funregatta vid Östersjön

Den fjärde Östersjöbaserade Hallberg-Rassy-regattan kommer att seglas den 19-21 augusti 2004 och alla Hallberg-Rassy-ägare är härmed inbjudna att delta.


Andra färdigheter än snabb segling viktiga
Inriktningen för årets seglingar kommer i ännu högre grad än tidigare vara att ha roligt tillsammans och träffa andra HR-ägare. Det är inte utslagsgivande att bara kunna segla snabbast. Lika viktigt är att ha goda kunskaper om t ex vin. Viktiga delmoment i tävlingen är nämligen att gissa tex rätt vinsort vid en vinprovning. Den som gissar dåligt, får många straffminutrar på den seglade tiden. Den som gissar bra, men inte seglar lika snabbt, har ändå en chans att vinna! Alla kommer i vilket fall som helst att vända hem med ett pris i någon form.

Seglingarna går i Neustadt i Lübecker Bucht, nära för skandinaviska seglare. Utgångspunkten är Ancora Marina, en fullservicehamn, där det tyska HR-försäljningskontoret också ligger.

Anmälningsavgiften är 50 Euro och vi ber om Din anmälan senast den 7 juli till vårt tysklandskontor, adress se nedan. Senare anmälan mot förhöjd avgift är möjlig.

Anmälan till:
Hallberg-Rassy Deutschland GmbH
An der Wiek 7-15
DE-23730 Neustadt
Tyskland
Tel +49-4561 55 86 48
www.hallberg-rassy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *