Premiär för Delphia 29 i Sverige

Delphia 29 är en prisvärd polsk segelbåt med fantastiska utrymmen som väckt stort intresse i hela Europa. Nu finns det möjlighet att testsegla båten i Sverige.


Delphia 29 är en mycket väl genomtänkt segelbåt, utrustad för bekväm och säker segling såväl inom- som utomskärs. Hon finns i flera utföranden – väl anpassad för alla farvatten. Vi ligger hos Skurusundets Marina, Korsuddsvägen 17 denna vecka innan vi kastar loss för en seglingsturné söderut längs Sveriges kust (se www.forsail.se för datum och orter).

Utrustningen är förstklassig. Hon enkel att sköta för en liten besättning, samtliga fall och rev är neddragna till sittbrunnen. Dessutom är rullfock standard. Den stora sittbrunnen med rorsmansplatsen längst akterut, en separat pedistal för storskotet och sköna sittplatser i akterpulpiten gör seglingen bekväm.

Vid utformningen av båtens inredning har stor hänsyn tagits till att skapa effektiva utrymmen för ökad trivsel ombord. Inredningen är gjord i ljus ek. Föröver finns en kabin med dörr och två sovplatser och i aktern en rymlig kabin, även den med dörr. Ståhöjden i salongen är smått fantastiska 2 m, där finns pentryt och två soffor. Dessa kan även fungera som extra kojer. Priset för båten i grundutförande ligger på cirka 460 000 kr.


Delphia 29 byggs av Delphia Yachts SA som är Polens största och snabbast växande båtvarv. Företaget är beläget i Olecko en liten stad i nordöstra Polen.
När Delphia Yachts SA startade 1990 var det mindre motorbåtar och segelbåtar som dominerade. I dag tillverkar man ungefär 2.500 motorbåtar och 300 segelbåtar varav 98% säljs på export. Den höga kvaliteten i kombination med rationell tillverkning och ett relativt sett lågt löneläge har gjort att flera välkända båtproducenter i Europa har valt Delphia Yachts som legotillverkare.

Skapa dig din egen bild och uppfattning av Delphia 29. Båten finns tillgänglig för testsegling i Skurusundets Marina från den 5 Juni 2005 till den 11 Juni 2005.
Boka visning och testsegling genom att ringa Torbjörn på 0705-170345 eller maila Bengt benke@forsail.se alterntivt ring på 070-4226299.

Prislista (PDF)
Delphia 29 broschyr (PDF)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *