Sista chansen att rösta på Årets Båtklubb 2013

Har din lokala båtklubb gjort något utöver det vanliga för sina medlemmar under det gångna året som du gärna vill premiera den för? Har klubben kanske kommit fram till någon snillrik problemlösning som du tycker bör uppmärksammas? Eller tycker du bara att den goda gemenskapen i klubben ger dina båtsomrar en extra guldkant och borde vara ett föredöme för andra svenska båtklubbar? Då har du just nu möjlighet att nominera den för utmärkelsen Årets Båtklubb 2013. Men det går bara att rösta fram till och med tisdagen den 7:e januari, så det gäller att passa på nu om du tycker att just din båtklubb är mest förtjänt av priset.

Årets Båtklubb utses av en jury bestående av representanter från Svenska Båtunionen och tidningen Båtliv, men det är upp till läsarna att nominera de klubbar som de anser är värda utmärkelsen. Kriterierna som juryn sedan går efter när de ska utse vinnaren är först och främst att båtklubben bör vara ansluten till något av SBU:s båtförbund, samt att klubben ”…i sitt arbete har skapat goda förutsättningar för gott kamratskap, trivsam samvaro, gott sjömanskap, sjösäkerhet och förståelse för en god miljö hos sina medlemmar”. Har båtklubben dessutom tillfört något ytterligare som gett dess medlemmar extra mervärde är det givetvis ett plus i kanten.

Juryn utgörs av Båtlivs chefredaktör Lars-Åke Redéen, SBU:s ordförande Bengt Gärde, Anne Adre-Isaksson, SBU-redaktör på Båtliv, Lasse Bengtsson, senior editor på Båtliv, samt Bo Wernlundh, sponsoransvarig på Båtliv.

Årets prisutdelning kommer att hållas på Båtmässan i Göteborg lördagen den 1:a februari och förutom ära och berömmelse kommer den vinnande båtklubben även att tilldelas en skattkista fylld med båtprylar värda ca 125 000 kronor!

Mer information om tävlingen och bilder på tidigare års vinnare hittar du på: http://www.aretsbatklubb.se/ Där kan du även se vilka båtklubbar som andra har nominerat hittills och skicka in ditt eget förslag med tillhörande motivering.

Bilden: Vinnare av Årets Båtklubb 2012 – Hälleviks Båtklubb
Fotograf/Källa: Svenska Mässan, www.mynewsdesk.com/se/svenska_massan/

Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *