Vinn en exklusiv sportfiskeweekend på Åland

Visst känns det lite trist att vi redan har passerat midsommar och nu går mot mörkare tider igen, men samtidigt är det nog många som fortfarande har en lång härlig semester framför sig. Det svenska sommarvädret lämnar emellertid en hel del att önska just nu, så vi får verkligen hoppas att solen kikar fram igen inom kort. Men om semestern trots allt skulle regna bort så kan det ju vara trevligt att ha en ljusglimt att se fram emot när det börjar närmar sig höstkanten. Därför tänkte vi passa på att tipsa om en oerhört enkel tävling som just nu pågår hos den åländska turistbyrån Visit Åland. De lottar nämligen ut en exklusiv sportfiskeweekend för inte mindre än fyra personer och resepaketet inkluderar både färjeturen till och från Åland med Viking Line, boende i stuga, måltider, båt och en egen fiskeguide.

Gillar du att fiska så är detta verkligen ett gyllene tillfälle, men det kan säkerligen vara intressant även för dig som helt enkelt bara längtar efter att komma bort ett tag och njuta av härliga naturupplevelser tillsammans med dina vänner. Tävlingen är öppen för alla som vill få chansen att utforska Ålands vackra skärgård. Dock är det endast ett bidrag per person som gäller.

Om du vill delta i utlottningen behöver du bara gå in på: www.visitalandcampaigns.com/go/sportfiske/ och anmäla dig med din e-postadress. I samband med att du gör detta kommer du även att registrera dig för att få Visit Ålands nyhetsbrev, men det ska vara enkelt att avregistrera prenumerationen igen om du inte skulle vilja ha det framöver. Du har fram till och med den 31 augusti på dig att anmäla dig. Vinnaren kommer att dras dagen därpå och kontaktas sedan via mail inom en vecka. Priset behöver användas mellan den 1 september och 30 december i år. Besök kampanjsidan på länken ovan för mer information.

Foto: J.Elliott (https://www.flickr.com/photos/midsommarnights/2508463291/sizes/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *